En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Özellikle rafine ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Hayat Eminği Mizan: Baplar insanoğluın tehlikeli bir vadiı münhalaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar yaşama eminğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

Yangın Kapısı esas amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kadar mümkün.

Güvenlik: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve mevsuk çallıkışması önemlidir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen autarı güzel faaliyet kavil konusu olduğu kucakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken semereli dikey harekete izin verir ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bu da onu hem mesken hem de ticari binalar bağırsakin kılgısal bir seçim haline getirir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Bu baplar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar davranışlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

Report this wiki page